|
ciuszki dla ciężarnych |
| Autor |
Wiadomość |
alexia
Złoty Forumoholik dużo za dużo :( :( :(

Pomogła: 44 razy Dołączyła: 01 Sie 2004 Posty: 7179 Skąd: Trójmiasto
|
Wysłany: 2004-11-06, 22:13 | ciuszki dla ciężarnych |
|
|
|
|
|
| |
|
|
|
 |
Javona
Zmieniłam akwarium życia ...

Pomogła: 51 razy Wiek: 36 Dołączyła: 30 Lip 2004 Posty: 1684 Skąd: Bristol
|
Wysłany: 2004-11-07, 08:43 | |
|
|
|
Alexia -- super! Cholernie się cieszę!!!
|
| |
|
|
|
 |
alexia

|
Wysłany: 2004-11-07, 09:04 | |
|
|
|
|
|
_________________ a w moim życiu najważniejsze to ,,,,ALAN I INGA ,,, |
| |
|
|
|
 |
angela-rt
MODERATOR papryczka

BMI: 21,2
Pomogła: 110 razy Wiek: 35 Dołączyła: 02 Sie 2004 Posty: 15541 Skąd: z Olsztynu :-)
|
Wysłany: 2004-11-09, 10:53 | |
|
|
|
Alexia ja wczoraj pochodziłam troche po sklepach i popatrzyłam na ciuchy juz takie na lato u mnie wszystko rozstrzygnie sie w połowie czerwca,no ale potem człowiek jeszcze troche musi pochodzić z nadmiarami kg i wieeeelkim biustem.Ja swój mam 75 D czasami E,ale w takim okresie i potem w czasie karmienia biust mam jeszcze o 1/3 wiekszy  .Oglądałam bluzeczki z duzymi dekoldami i na duze biusty duzo takich fajnych jest w sklepach INDIA (wiesz co mam na myśli)Są takze sukienki,nie za długie ktore nie robia z kobiety matrony wielkiej jak ciężarówa.Mam tez rewelacyjny sklep z ciuchami z butików paryskich typu Chanell i tp.i nie są drogie bo maja jakieś (miom zdaniem niewidoczne) skazy więc są tańsze,pojedyncze egzemplarze no i jakie superanckie.Kazdy ma inny styl,ale noszenie w ciazy typowych ciuchow ciązowych jest tragedia(przynajmniej dla mnie) te okropne ogrodniczki w ktorych wyglada sie jak wielka kula z obcisłą du..ą i strasznie nieproporcjonalnie.jasne spodnie na gumki,albo na sznurki są ok,ale mozna dostać takie w sklepach kupując rozmiary większe niz dotychczas,np.spodnie lniane na lato ze sznurkiem.Mam nadzieje ze zima ponosze jeszcze swoje dzinsy no i mam pare sztuk dzinsów ktore nosiłam przed MM jak wazyłam 20 kg.wiecej,przydadzą sie na wiosne.  Moja rada pochodz troche po sklepach i zacznij gromadzic bluzeczki juz teraz gdy ich ceny są mniejsze.
Dodaje linka z ciuchami dla przyszłych mam,moze cos znajdziesz,ceny rozne
http://www.mamadama.pl/?action=home
http://www.happymum.pl
|
_________________ www.smoczynski.com Przeczytaj prosze,może pomożesz
Anthelme Brillat-Savarin |
| |
|
|
|
 |
alexia

|
Wysłany: 2004-11-09, 14:50 | |
|
|
|
angela , tez mam po wczesniejszej ciazy ciuchy rodziłam synka 19 czerwca i było goraco ale chodziłam w czarnych spodniach rozmiar 44-46 i bluzce czarnej ,a po domu w sukience ale juz na koniec ciazy wybrudziłam sobie ja ace i dupa blada
normalnie tez nisiłam 75e ale po schudnieciu 75d ( koniec ciązy i karmienie zamawiałm specjane rozmiary), ale juz nadgoniłam i cycki znowu mam jak doniczki , jestes wyzsza powiedz a ile wazysz bo mi waga poszła do góry i strasznie w pasie utyłam , ponoć z drugim dzieckiem szybciej wybija
wiesz wiem gdzie kupić ciuchy dla mamusiek , ale myslałm ze ktoś chce swoje oddac lub odsprzedac bo nie planuje wiecej dzieci
ile ma twoje pierwsze dzieciątko
|
| |
|
|
|
 |
angela-rt
MODERATOR papryczka

Pomogła: 110 razy Wiek: 35 Dołączyła: 02 Sie 2004 Posty: 15541 Skąd: z Olsztynu :-)
|
Wysłany: 2004-11-09, 15:36 | |
|
|
|
Marysia ma 5 lat ja jestem teraz w 9 tygodniu,a brzuszek juz mi widać i jestem troche zdziwiona ,w pierwszej ciazy brzuszek zaczął rosnąć mi pod koniec II trymestru i tak na dobra sprawe to widać go było w 9 m-cu.Teraz juz jest widoczny a ja juz mam 3 kg.do przodu.Nie wiem co o tym myśleć bo z Marysia przytyłam 13 kg.a teraz juz 3 moze sie potem jakoś unormuje.W poprzedniej ciaży wystarczyły mi spodnie na gumeczce a sweterki nosiłam te co zawsze,ale teraz sama nie wiem.Dzisiaj kupiłam sobie spódnice czarna długą sztruksową z kieszeniami z boku,gumke ma w pasie regulowaną.Kupiłam rozmiar 38 i jest troche lużna,ale potem sie przyda no i mozna poszerzać ją tą guma na maxa.
Tak wygląda ta spodnica tyle ze jest czarna i na razie ściągnieta bo takiego brzucha to ja jeszcze nie mam  A ta laska na zdjęciu to nie ja

|
| Ostatnio zmieniony przez angela-rt 2004-11-09, 15:49, w całości zmieniany 2 razy |
| |
|
|
|
 |
gumka
Brązowy Forumoholik I faza od początku

BMI: 27,7
Aktualnie stosuje DZ: TAK
Pomogła: 4 razy Wiek: 35 Dołączyła: 11 Paź 2004 Posty: 1378 Skąd: Gdańsk
|
Wysłany: 2004-11-09, 15:43 | |
|
|
|
alexia,
Jesteśmy z Trójmiasta jak widzę obie -ja z Gdańska
i mimo że juz w ciązy nie jestem i nie będę niestety to na sklepy ciążowe lukam i mi żal że nie było tylu fajowych ciuchów za moich brzuszków
A więc fajowe cichy są w :
La Halle w Auchanie -ciuchy może nie za tanie ale z tego co wiem mają wyprzedaże co chwila i można kupić za taniochę
gemo - to zaraz przy Auchanie -całkiem całkiem cichy nie jakies tam wory tylko np spódnica dzinsowa z wstawką na brzuch rewelka i takie tam modniaste
w Młynie w Gdańsku super sklep Kathma -ale chyba nie za tani.
Jak coś mi się przypomni to dopiszę
|
_________________ Wspomnienia są jedynym rajem z którego nie można Nas wygnać. Jean Paul Friedrich Richter |
| |
|
|
|
 |
alexia

|
Wysłany: 2004-11-09, 17:21 | |
|
|
|
angie - tez utyłam już 3 kilo , to mój 7 tydzien na drugi lipiec termin a ty czerwiec ale który 19 ?/ moze jak mój synek
z alanem wazyłam 75 kilo ja zaszłam szybko stukneło do 80 i skonczyło siena 90-92 ale brzuch maiłm dopiero w lutym czyli w połowe ciazy , tez zaczynam mieć brzuszek , ciuch z 63-65 kilo robia ie przyciasne , ale mam spodnie z 75 kilo jeszcze zachowane wiec mam nadzeję ze tez je chwile ponosze
angi mam nadzeje ze zgadamy się na gg rano mnie atakowałs ale byłam w sklepie a komp był włączony ,
co to za ciuchy jak miałś 20 kilo wiecej kiedy to było jak w ciazy utyłas 13 kilo
a i taka laska jak na zdjeciu w ciązy napewno nie bede
gumka - super dzeki z informacje , jestem z wejherowa ale mam swoje autko wiec bede jezdzc jak cos zobaczysz przy okazji ze jakaś przecena to atakuj na gg albo tu bede bardzo wdzieczna
|
| |
|
|
|
 |
angela-rt
MODERATOR papryczka

|
Wysłany: 2004-11-09, 20:20 | |
|
|
|
Ja mam termin wg OM 8.06 a wg usg na 12 .06,jak by było 6.06 to bym sie cieszyła bo to moje urodziny  .A te ciuchy z 20 kg.przewagą to po tym jak skończyłam karmić Marysie i miałam problemy damskie,dostałam leki i zaczęłam tyć,a jak juz zaczynasz tyć to leci potem cieżko to zrzucić,przestałam brać tablety,przeszłam na mm i w ciągu 3 m-cy zrzuciłam te 20 kg.Ciuchy zostały to je teraz ponosze,jakies spodnie,bo swetry to rozdałam  Będzie ok.dzisiaj mężuś zrobił mi niespodzianke i kupił mi taki T-shirt  Jakoś uzbieram te ciuchy.Przez zime będe gromadzic bluzeczki na lato-będzie taniej  A piękną wczoraj sukieneczke widziłam przyda sie w maju a potem po ciąży,mam nadzieje ze jeszcze troche powisi w tym sklepie

|
| |
|
|
|
 |
alexia

|
Wysłany: 2004-11-09, 22:41 | |
|
|
|
no bluzka superrowa , zastanawiam sie komu potem odsprzedam te ciuchy jak sobie nakupuje , bo trzecią ciaze to planuje dopiero po mojej 30 stce wiec do tego czasu to mole zjedzą , wiec musze kupic z głowa nie za duzo a uniwersalne
angie mówisz masz 9 tydzien ale chyba juz koniec bo mi sie zaczał wczoraj 7 i mam termin na 2 lipec i z usg i z okresu wiec chyba jednak ten 12 czerwiec to by bardziej pasowało do tych tygodni hehe ale mozesz zawsze urodzić szybciej bo 38 tydzien ciazy to zaden wczesniak tylko w terminie , ja mam nadzeje ze nie przeniose , tylko ciut szybciej to bede urodziny dzieciaków wyprawiał razem
|
| |
|
|
|
 |
angela-rt
MODERATOR papryczka

|
Wysłany: 2004-11-10, 10:36 | |
|
|
|
Alexia moze załozymy sobie np. w grupach wsparcia jakiś wątek gdzie bedzie mozna pogadać bo tu to sklep jest  A moze przy dobtrych wiatrach i fluidach ktoś dołączy
|
| |
|
|
|
 |
alexia

|
Wysłany: 2004-11-10, 14:33 | |
|
|
|
angi to zakładaj , a jak nie to , prywatniej bedzie na gg  )))) wiec zdecyduj ja chetna na wszystko
|
| |
|
|
|
 |
angela-rt
MODERATOR papryczka

|
Wysłany: 2004-11-12, 12:41 | |
|
|
|
To zapraszam alexia na brzuchate pogaduchy w grupach wsparcia,nie jesteśmy same
|
| |
|
|
|
 |
.
Gość
|
Wysłany: 2005-01-15, 12:20 | |
|
|
|
:)
|
| |
|
|
|
 |
|
|
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Możesz załączać pliki na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum
|
Dodaj temat do Ulubionych Wersja do druku
|
Wykorzystywanie treści zamieszczonych na forum bez zgody właściciela zabronione.
Copyright © 2005 - Dieta Zuzla. All rights reserved.
| | Strona wygenerowana w 0,72 sekundy. Zapytań do SQL: 11 |
|
|