Hej
Chcialam sie podzielic z wami cudownym wplywem jaki MM ma na moj organizm
![:] :]](images/smiles/splash.gif)
. Nie chodzi mi tylko o utrate wagi, ale o wszystkie wspaniale "efekty uboczne" stosowania diety.
Na mm jestem teraz od niecalych 2 miesiecy, a oto co zaobserwowalam:
Organizm:
- zdecydowanie wzmocnily mi sie wlosy - sa zdrowe i lsniace
- mam mocniejsze paznokcie
- nigdy nie mialam problemow z cera, ale teraz jest ona o wiele swiezsza i zdrowsza, rzadko kiedy wyskakuja mi jakies male krostki
- moje niegdys niezwykle bolesne @ nie bola

dla mnie to graniczy z cudem - to byl moj odwieczny koszmar od zawsze
- mam mnostwo energii
- nie jestem ciagle spiaca
- nie mam zimnych rak i nosa [a zaaaawsze mialam]
Psychika:
- mm pomoglo odnalezc mi rownowage po zaburzeniach jedzeniowych
- nie mysle juz obsesyjnie o slodyczach, jak podczas glodowki czy innej diety. Nie mowie, ze nie zjadlabym sobie czego slodkiego czasami, ale to juz nie jest ten szalenczy glod bulemiczny
- jem 3 razy dziennie bez podjadania i nie jestem glodna [kiedys to bylo niemozliwe], wrecz przeciwnie, naprawde najedzona
Wszystko to swiadczy o tym, ze mm to naprawde wspanialy sposob odzywiania do konca zycia, a nie katorznicza dieta na pare tygodni. Wiem, Ameryki nie odkrylam tym stwierdzeniem, ale chcialam wam wszystkim, a szczegolnie Zuzlowi i wszystkim zalozycielom tego forum
serdecznie podziekowac!!!
Bez was nie dalabym rady! Bardzo sie ciesze, ze trafilam na to forum! Mam nadzieje, ze po I fazie wypracuje sobie zdrowa II-fazowa rownowage na zawsze i juz nigdy nie powroce do wczesniejszych hustawek.
Wszystkim, ktorzy nie moga sie zmobilizowac, albo jeszcze nie sa przekonani do MM - zycze zeby jak najszybciej wybrali droge do zdrowia i szczuplej sylwetki - droge mm. :cmok
Mam nadzieje, ze to troche utopijnie nie zabrzmialo i ze za bardzo nie przeslodzilam i nie zawazelinowalam, ale toc szytko prawda i ze szczerego serca w entuzjastycznym zapale pisane
Nawrocona