Forum Zuzla
Forum Zuzla Strona Główna

FAQFAQ  SzukajSzukaj [ Osób ]  UżytkownicyUżytkownicy  GrupyGrupy  StatystykiStatystyki RejestracjaRejestracja  ZalogujZaloguj  PortalPortal

Poprzedni temat «» Następny temat
Przesunięty przez: gosiowo
2007-01-28, 11:04
Galeria produktów MM
Autor Wiadomość
margonik  

Na MM od: VIII.2005
BMI: 21
Aktualnie stosuje DZ: NIE
Wysłany: 2007-01-27, 00:47 Galeria produktów MM

Napisałam to już tutaj:
PRODUKTY MM W POLSCE I NA ŚWIECIE » FOTKI
ale to było chyba najmniej odpowiednie miejsce z możliwych. Także zaraz stamtąd usunę.

Dziewczyny, założyłam na yahoo taką galerię z produktami MM:
http://new.photos.yahoo.com/jemy_mm/albums/
To nie znaczy, że chcę robić konkurencję dla wątku fotkowego u Zuzla - po prostu w podziale na kategorie łatwiej się przegląda, a poza tym tamta galeria jest bardziej adresowana dla forum gazetowego.
Mam pytanie, czy można wykorzystywać Wasze zdjęcia z tego wątku i tam wklejać?
Każdemu, kto chciałby sie przyłączyć do tworzenia tamej galerii, też bardzo chętnie dam hasło (będzie mi bardzo miło). W razie czego można sie zgłaszać po hasło na margonik@gazeta.pl, bo tu na Zuzlu może mi to umknąć.

Gdybyście miały jakieś uwagi, co do produktów w tamtej galerii, to tez piszcie - zawsze można wykasować zdjęcie, czy dodać odpowiedni komentarz (jest tam zresztą możliwość komentowania zdjęć, więc możecie to robić). Dodam tylko, że znajdujący się tam podział (poprzez tagi) na węglowodanowe, tłuszczowe i neutralne odnosi się do czystego Montignaca, nie Zuzla - stąd mogą być rozbieżności. W razie czego można zrobić dodatkowe tagi, które będą wskazywały, że na MM tak, a na DZ inaczej.

Mam nadzieję, że Zuzel nie będzie miała mi tego za złe. Pozdrawiam!

Odpowiedz do tematu