Ja jestem z Kołobrzegu i troszkę już powynajdowałam:
- sklep PLUS - są tam makarony z pszenicy durum, spaghetti i inne, po bardzo przystępnej cenie, połowa tego co kosztuje malma, (to niemiecka sieć marketów, być może są takie i w innych miastach)
- sklep ze zdrową żywnością na ul. Zwycięzców, niedaleko apteki: jest tam mąka orkiszowa, inna pszenna pp, razowa, makarony sojowe, soczewica, dżemiki fruktozowe i inne, tyle, że troche drogo,
- sklep Mini Mal: dżemy z fruktozą, nieco tańsze niż w powyższym sklepie, no i wybór nabiału
Pozdrawiam i proszę o dopisywanie się, jeśli znacie w K-gu inne miejsca na dobre mm-zakupy
_________________ Kto kieruje się w życiu tylko rozumem, ten nie zrozumiał życia.
-Gerd Uhlenbruck-
Na MM od: 02.09.2006
Wysłany: 2006-09-21, 11:48
witam:)
polecam też delikatesy na Walki młodych, obok policji.
mają tam mąki mm, duży wybór płatków, dżemy dietto i inne rzeczy (wszystko na półce na przeciwko stoiska z serami i wędlinami)
w Sukcesie i w Sano znajdziecie pyszne makarony orkiszowe - skład sprawdzałam u producenta!
pozdrawiam!
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Możesz załączać pliki na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum