Forum Zuzla
Forum Zuzla Strona Główna

FAQFAQ  SzukajSzukaj [ Osób ]  UżytkownicyUżytkownicy  GrupyGrupy  StatystykiStatystyki RejestracjaRejestracja  ZalogujZaloguj  PortalPortal

Poprzedni temat «» Następny temat
Gdzie zaopatrują się w produkty MM LESZCZYNIANKI??
Autor Wiadomość
tomduska  

Wysłany: 2006-01-11, 13:14 Gdzie zaopatrują się w produkty MM LESZCZYNIANKI??

Jestem naprawde początkujacą ( tzn, drugi raz biorę się za podjęcie tej diety). Mieszkam w małej miejscowosći i jedno z nieco większych miast w okolicy to włąsnie Leszno, w województwie wielkopolskim. Trochę produktów już kupiłam, ale nadal problem mam z mąką, dżem ostatnio znalazłam, ale tylko jeden smak. Prosze o podpowiedzi.
Magda

aggus
Gość
Wysłany: 2006-01-27, 09:08 

Witaj Tomduska!
właśnie jestem z Leszna i 1) w Intermarche poszukaj dżemów niesłodzonych i 2) w Polomarkecie też widziałam nawet fruktoze i soczewicy duży wybór i to chyba wszystko.. trzeba się niestety nabiegać. jest jeszcze sklep ze zdrową żywnością/zielarski na Chrobrego - polecam, bo nawet jeśli czegoś nie ma w asortymencie, to Pan chętnie sprowadzi.
pozdrawiam
aggus

paulinasa  

Na MM od: różnie to bywa
Aktualnie stosuje DZ: TAK
Wysłany: 2006-03-04, 14:29 

Hej
Ja też jestem z okolic Leszna. Jak dżem kupuje w Kuflandzie ale też mam problem z kupieniem mąki majonezu kieleckiego musztardy dijon a może przez ten czas znalazłaś już miejsce gdzie można kupić te produkty
Odezwij się :)

Odpowiedz do tematu