Gdzie zaopatrują się w produkty MM LESZCZYNIANKI??
Jestem naprawde początkujacą ( tzn, drugi raz biorę się za podjęcie tej diety). Mieszkam w małej miejscowosći i jedno z nieco większych miast w okolicy to włąsnie Leszno, w województwie wielkopolskim. Trochę produktów już kupiłam, ale nadal problem mam z mąką, dżem ostatnio znalazłam, ale tylko jeden smak. Prosze o podpowiedzi.
Magda
aggus Gość
Wysłany: 2006-01-27, 09:08
Witaj Tomduska!
właśnie jestem z Leszna i 1) w Intermarche poszukaj dżemów niesłodzonych i 2) w Polomarkecie też widziałam nawet fruktoze i soczewicy duży wybór i to chyba wszystko.. trzeba się niestety nabiegać. jest jeszcze sklep ze zdrową żywnością/zielarski na Chrobrego - polecam, bo nawet jeśli czegoś nie ma w asortymencie, to Pan chętnie sprowadzi.
pozdrawiam
aggus
Na MM od: różnie to bywa
Aktualnie stosuje DZ: TAK
Wiek: 26 Dołączyła: 07 Paź 2005 Posty: 48 Skąd: Wielkopolskie
Wysłany: 2006-03-04, 14:29
Hej
Ja też jestem z okolic Leszna. Jak dżem kupuje w Kuflandzie ale też mam problem z kupieniem mąki majonezu kieleckiego musztardy dijon a może przez ten czas znalazłaś już miejsce gdzie można kupić te produkty
Odezwij się
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Możesz załączać pliki na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum