Potwierdzam, że grzybek ma się dobrze :-) to a'propos wysyłki do Tychów (moja mama stała się szczęśliwą posiadaczką grzybka od Asi)
Mleko trzeba było mu odrazu zmienić bo po jednodniowej podróży nie pachniało zbyt fajnie ;-)
Dziękuję Asiu za grzybka
pozdrawiam
Jak samopoczucie po popijaniu tego kefirku? widzicie jakąś różnicę? wlaśnie dostałam takiego grzybka i nie wiem czy to pić :-X Mozna to zalewać zimnym mlekiem?
Hej wlasnie doczytalem sie w kwestii grzybka tybetanskiego, duzo osob wypowiada sie o nim bardzo pozytywnie... duzo jest tych ktorzy maja albo mieli problem z watroba i ja owszem mam iec nie ukrywam ze dolaczyl bym do tych posiadaczy grzybko tylko pytanie skad go ziasc???
prosze o odpowiedz
Pozdrawiam Wszystkich serdecznie i zycze wszystkiego dobrego w nowym roku:)
Witam:)! Dużo dobrego naczytałam się o "grzybku tybetańskim", ponieważ jestem poważnie chora postanowiłam skorzystać z tej metody. PILNIE szukam kogoś kto ma grzybka w nadmiarze. Proszę o kontakt!!!
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Możesz załączać pliki na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum