Forum Zuzla
Forum Zuzla Strona Główna

FAQFAQ  SzukajSzukaj [ Osób ]  UżytkownicyUżytkownicy  GrupyGrupy  StatystykiStatystyki RejestracjaRejestracja  ZalogujZaloguj  PortalPortal

Poprzedni temat «» Następny temat
Zamknięty przez: Gusiek
2007-10-17, 14:15
Kilka pytan dot. MM oraz zatrzymania wagi..
Autor Wiadomość
maxx  

BMI: 30
Aktualnie stosuje DZ: TAK
Wysłany: 2007-07-11, 20:59 Kilka pytan dot. MM oraz zatrzymania wagi..

Witam serdecznie : ))

Na początku muszę się pochwalić, że dzieki Wam i całej MM schudłem w miesiąc 10kg - i na tym nie chcę poprzestać. Przy wroscie 175 ważyłem max. 95kg!!! teraz w porywach 85 :) )

Moje pytania są następujące: /z góry dziękuję za odpowiedzi

1. Czy na kolacje można jeść ryby wędzone w połączeniu z weglowodanami?

2. Czy znacie (czy istnieje - a pewnie tak) sposób na odtłuszczenie krowiego mleka - prosto z krówki ? :) Mam po prostu możliwość otrzymywania takiego mleka, tylko jest ono trochę procentowe : )) - naprawdę tłuste :)

3. MM przestrzegam od 8 lipca - w tym czasie 10 kg spadło... teraz moje pytanki, czy organizm przyzwyczaja się jakoś do tej diety? Czy po prostu to chwilowe zatrzymanie obniżania się wagi? A może czas zacząć ćwiczyć? Do tej pory nie ćwiczylem, a waga ładnie leciała w dół.

Dziękuję za odpowiedzi, dzieki za to, że to forum istnieje!! Normalnie odżyłem ; ) Jak uzbieram troche fotek i zrzucę jeszcze z 15 kg, to umieszcze siebie, aby pokazac nowym osobom, ze MM jest extra :) )

Pozdrawiam,
maxx.

anik  
MODERATOR
Trafiłam obok? Tam był mój cel.

Pomogła: 120 razy
Ostrzeżeń:
 1/3/4
Wysłany: 2007-07-12, 07:57 

maxx, witaj :) od razu na dzien dobry podpowiem zeby pytania zadawac w watku szatnia diety zuzla :66: to jest wlasciwie miejsce na nie :d a teraz lece z odpowiedziami skoro i tak tu wdepnelam :hyhy:
1. rybki na kolacje mozna wszystkie wedzone tluste jakie chcesz :d - ale nie z weglami zlozonymi - z warzywami jak najbardziej, ale nie z ryzem, chlebem, soczewica itp ;) rybki jemy z warzywami albo do posilkow tluszczowych :)
2. nie znacie :d lepsze od mleka sa przefermentowane mleczne produkty takie jak kefirem czy maslanka :) maja zdecydowanie mniej cukru mlecznego czyli laktozy :) no i bakterie maja :d
3. waga tak ma wlasnie ze leci potem staje w miejscu potem znow spada, od 8 lipca to pare dni - na poczatku zawsze spada glownie woda itp, stad teraz bedzie wolniej lecialo - z reguly ok 3-4kg na miesiac przy zachowywaniu 1 fazy - facetom co prawda waga spada szybciej - farciarze :P i na wiecej mozecie sobie pozwolic a i tak chudniecie :) grunt to mmowac dalej i traktowac to jako sposob zywienia a nie kolejna diete cud :) cwiczenia to super sprawa, ujedrniaja cialo, czlowiek od razu lepiej sie czuje i metabolizm sie poprawia ale to tylko dodatek :)

Jaka Cię dzisiaj wita świnka ? | Jak sie nie zgubic na 66 metrach ?

maxx  

BMI: 30
Aktualnie stosuje DZ: TAK
Wysłany: 2007-07-12, 09:30 

przepraszam, ze nie doczytalem w sprawie umieszczania tematów... : ) Oczywiscie naprawie swój błąd, a Tobie dziekuję bardzo za wyczerpującą odpowiedź :)

Pozdrawiam!

anik  
MODERATOR
Trafiłam obok? Tam był mój cel.

Pomogła: 120 razy
Ostrzeżeń:
 1/3/4
Wysłany: 2007-07-12, 09:48 

maxx, nie ma sprawy :d witamy na forum :hurra:

Jaka Cię dzisiaj wita świnka ? | Jak sie nie zgubic na 66 metrach ?

Ten temat jest zablokowany bez możliwości zmiany postów lub pisania odpowiedzi