Witajcie dziewczyny! właśnie jestem chora stąd pomysł na ten wątek. Mój ukochany neo-angin ma syrop glukozowy w składzie a theraflu ma podejrzanie brzmiącą substancje o nazwie saccharum... Pewnie jest tego niewiele ale no właśnie jak sobie radzicie w czasie choroby, oczywiście nie mówię o jakichś ciężkich chorobach gdzie nikt się nie zastanawia nad składem leku
Witaj, też się nad tym zastanawiałam, najbardziej syropy na kaszel jakie brać, ja łykam rutinocscorbin i aspirynę jak mnie bierze , a na kaszel flegamina w tabletkach , ale czy to zgodne z MM może niech się wypowie ktoś , kto się zna .
Pomogła: 92 razy Wiek: 27 Dołączyła: 24 Sie 2005 Posty: 20463
Wysłany: 2009-02-12, 19:34
IMO najważniejsze żeby być zdrowym i nie dać się zwariować
więc leki sobie jeść jak trzeba i nie przejmować sie jaki one mają skład, to leki
a jak człowiek zdrowy to wtedy można myśleć nad wzorowym MM
talut, wpisałam w wyszukiwarkę "leki" i nie znalazło takiego tematu, chyba mnie ta choroba na serio zmorzyła bo nie wpadłam na to żeby wpisać "lekarstwa"
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum