Aktualnie stosuje DZ: NIE Pomogła: 108 razy Wiek: 26 Dołączyła: 16 Sty 2005 Posty: 33799
Wysłany: 2005-01-19, 16:51
Mleko
Hej Dziewczyny! Jestem tu nowa i mam wiele pytań dotyczących tej diety...pierwszym jest pytanie o mleko...bardzo lubię jeść owsiankę na mleku i tu jest problem bo to które jem jest pełnotłuste, kupujemy je od sąsiadów...jestem pewna, że mama nie pozwoli mi na kupowanie mleka 1,0% gdyż uważa, że jest niezdrowe...jak mogę coś z tym zrobić? Rocieńczać mleko z wodą?:-)
Aktualnie stosuje DZ: NIE Pomogła: 108 razy Wiek: 26 Dołączyła: 16 Sty 2005 Posty: 33799
Wysłany: 2005-01-20, 12:54
Hm...
Czy uważasz, że rozcieńczenie mleka 1/2 szkl. wody 1/2 szkl. mleka jest ok? Bo jeśli tak to jeszcze nie ma problemu ze smakiem...gorzej jeśli to będzie 3/4szl. wody 1/4 mleka...
Mam jeszcze pytanie dotyczące kalorii...gdy stosowałaś dietę to byłaś na MM ale zarazem ograniczałaś kalorie? Np. do 1200? Chcę schudnąć do 60kg, przynajmniej na razie...zastanawiam się do ilu kalorii powinnam zejść...przez ponad miesiąc byłam na 1000kcal ale nie na MM i teoretycznie poczułam tylko wklęsłość brzuszka, mojej wadze nie mogę wierzyć, a cm też się nie zmieniły...chyba trochę za dużo pytań jak na raz ale jeśli możesz to odpowiedz, bardzo dziękuję
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum