Angua Platynowy Forumoholik Księżniczka Angua i Jamochłon
BMI: 24 Pomogła: 36 razy Wiek: 31 Dołączyła: 31 Sty 2005 Posty: 11310 Skąd: Warszawa
Wysłany: 2007-01-02, 21:30
OFE
Mam nietypowe ogłoszenie.
Moja mama jest agentem ubezpieczeniowym i jej nowy szef wpadł na genialny pomysł wyznaczenia targetu na podpisanie umów z otwartymi funduszami emerytalnymi. Dlaczego sobie to wymyślił? 10 stycznia odbędzie się losowanie osób, które zaczeły pracę a nie mają podpisanej umowy z żadnym funduszem emerytalnym.
Jeżeli ktoś z was mieszkających w Warszawie lub niedalekich okolicach chciałby przystąpić do funduszu Commercial Union lub spotkać się z moją mamą, żeby dowiedzieć się coś na ten temat to proszę o PW a wyślę namiary.
Jeżeli już jesteście w jakimś funduszu a chcecie go zmienić to macie do tego prawo.
BMI: 27,5
Aktualnie stosuje DZ: TAK Pomogła: 54 razy Wiek: 29 Dołączyła: 30 Maj 2005 Posty: 8487 Skąd: Madryt/Kraków
Wysłany: 2007-01-02, 22:42
Angua,
ja jestem zainteresowana CU, ale w Krakowie
czy Twoja mama może mi podać namiary na kogoś fajnego? może być bardzo fajnego
jak nie to jutro piszę na stronie CU prośbę o kontakt...
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum