Pomogła: 72 razy Dołączyła: 02 Sie 2004 Posty: 29064 Skąd: podwawa
Wysłany: 2005-08-05, 13:59
ale ta linia zlota cos mi nie wyglada na produkty z maki z pelnego przemialu
_________________ You take the blue pill, the story ends, you wake up in your bed and believe whatever you want to believe.
You take the red pill, you stay in Wonderland and I’ll show you how deep the rabbit hole goes
Pomogła: 72 razy Dołączyła: 02 Sie 2004 Posty: 29064 Skąd: podwawa
Wysłany: 2005-08-05, 19:04
_________________ You take the blue pill, the story ends, you wake up in your bed and believe whatever you want to believe.
You take the red pill, you stay in Wonderland and I’ll show you how deep the rabbit hole goes
Na MM od: czasu do czasu
BMI: 22,3 Pomogła: 750 razy Wiek: 37 Dołączyła: 05 Sie 2004 Posty: 78618 Skąd: Default City/Mazury
Wysłany: 2005-08-09, 11:53
Oglądałam ostatnio w sklepie te produkty. Jak dla mnie, to to jest przynajmniej II faza
A ceny mnie rozwaliły. 23 zł za słoik dżemu, 10 zł za chrupki chleb
Wysłany: 2005-08-09, 16:41
Produkty Michel montignac
Witajcie,
Jestem z firmy Naturalia, która jest importerem produktów Montignac do Polski. Sama stosuję tę metodę od lat (stąd zainteresowanie tymi produktami). Czytałam wasze opinie na temat produktów Montignaca i chciałam napisać o tym parę słów. Rzeczywiście są to produkty drogie. Montignac przekonuje że ceny są odzwierciedleniem najwyższej jakości jego produktów i bardzo restrykcyjnej technologii produkcji. Większość produktów pochodzi z upraw ekologicznych, żadne z nich nie zawierają dodatków sprzecznych z jego metodą (o której na pewno dużo wiecie). Produkty z linii "Zboża" są z mąki z pełnego przemiału. Żadne produkty nie zawierają sacharozy. Sa słodzone skoncentrowanym sokiem owocowym (czyli de facto fruktozą). Są one na razie dostępne w Warszawie w kilkunastu sklepach, we Wrocławiu w jednym i w Krakowie w dwóch (adresy na naszej stronie zostaną wkrótce "updatowane"). Od września rusza sklep internetowy. Będziecie więc mogli otrzymywać produkty na terenie całej Polski przez kuriera. Poza tym przymierzamy się wkrótce do Poznania, Gdańska i Sopotu.
Jeżeli macie jakie
Naturalia Gość
Wysłany: 2005-08-09, 16:44
Produkty Michel montignac
Jeżeli macie jakieś pytania, jestem do Waszej dyspozycji.
Pomogła: 187 razy Wiek: 36 Dołączyła: 01 Sie 2004 Posty: 83765 Skąd: Warszawa
Wysłany: 2005-08-10, 15:42
Naturalia witaj na forum
zarejestruj sie i wtedy milo nam bedzie z Toba wymieniac opinie
niemniej jednak dyskusja bedzie nosila znamiona reklamy i dlatego tez zostanie przeniesiona do dzialu bardziej handlowego
_________________ Jestem sobie mały miś, gruby miś ... jestem sobie mały miś, śmieszny miś...
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Możesz załączać pliki na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum