Na MM od: stycznia 2007
BMI: 20
Aktualnie stosuje DZ: TAK
Wysłany: 2007-01-30, 16:29
Płatki owsiane
Witam serdecznie
Właśnie chciałam się zapytac, jak to jest z tymi płatkami owsianymi, czy mozna, np. je jesć na śniadanie z jogurtem odtłuszczonym i bez cukru , lub z mlekiem 0%? I czy płatki owsiane górskie róznia sie czymś od tych błyskawicznych?
Dodam, że jestem w w połowie I fazy.
Pozdrawiam
Na MM od: maj 2004
Aktualnie stosuje DZ: NIE Pomogła: 85 razy Wiek: 37 Dołączyła: 01 Sie 2004 Posty: 12486 Skąd: ze wsi
Wysłany: 2012-05-12, 21:08
No ja wiem, ze to stary watek, ale nie mialam gdzie sie podzielic informacja o platkach Przeciez nie bede zakladac nowego watku.
Chyba, ze chodzi o to, ze te platki zostaly juz daaaaaawno odkryte na forum
_________________ Najlepszy jest ten czas, który mam przed sobą.
Na MM od: maj 2004
Aktualnie stosuje DZ: NIE Pomogła: 85 razy Wiek: 37 Dołączyła: 01 Sie 2004 Posty: 12486 Skąd: ze wsi
Wysłany: 2012-05-12, 21:22
marlenka, Ja kupuje na wage w sklepie ze zdrowa zywnoscia. Mysle, ze nie do dostania w Polsce (chyba, ze sa ukrute pod inna nazwa) Pewnie mozna je kupic przez amazon. W USA wystepuja pod dwiema nazwami: irish oatmeal lub steal cut oatmeal
_________________ Najlepszy jest ten czas, który mam przed sobą.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum