Okazuje się, że mimo mojego uporczywego czekania, mój doktorat sam się nie napisze
Wobec powyższego poddałam się i stwierdziłam, że muszę wziąć się do roboty
Robię badania konsumenckie poświęcone żywności tradycyjnej o regionalnym charakterze.
Wykorzystuję 2 skale wartości, 4 modele postaw/zachowań i skalę dyferencjału semantycznego dla 4 rodzajów żywności.
Niestety konsekwencją tego jest długa ankieta, której wypełnienie zajmuje ok. 20 minut, co dla wielu osób jest barierą nie do pokonania.
Pomóżcie sierocie i wypełnijcie w trakcie jakiegoś lunchyku, tudzież przy braku nowych postów na forum i wynikającej z tego nudzie
Jeśli możecie rzucić w kogoś dodatkowo linkiem, będę tym bardziej wdzięczna. Zwłaszcza jeśli byłaby to osoba w wieku "średnim" lub wyżej, bo już widzę, że będę miała największy deficyt wyższych grup wiekowych.
Ankieta jest oczywiście anonimowa - metryczka służy do pogrupowania odpowiedzi w Statistice i wyciągnięcia ewentualnych prawidłowości istniejących ze względu na płeć, wiek, itp.
http://www.ankietka.pl/an...h-regionow.html
P.S. W ankiecie jest 3 lub 4 pytania, które się powtarzają (nie wiernie, ale sens mają ten sam). Jest to zabieg celowy więc nie należy ich pomijać
P.S.2. Ankieta jest długa, więc po zakończeniu i kliknięciu "Wyślij" nie trzeba się przejmować, że się nic nie dzieje, tylko zaczekać aż się zmieni plansza. System chwilę to wysyła na serwer
Z góry bardzo dziękuję