Witam Was serdecznie!
Nie wiem czy to właściwy dział, ale zaryzykuję. Zwracam się do Was z uprzejmą prośbą o pomoc w znalezieniu pracy (być może ktoś, kiedyś, coś gdzieś uszłyszy/ał). Jestem w dość trudnej sytuacji życiowej, ale z silną motywacją do walki z przeciwnościam losu. Jestem Specjalistą ds. Zarządzania Kapitałem Ludzkim i pedagogiem (z wykształcenia), a z zamiłowania również początkującowym PR-owcem. Wróciłam z Irlandii jakiś czas temu i poszukuję pracy (prawie 5mcy już), a że mam przed sobą 7mcy ciąży i wizję samotnego macierzyństwa, tym bardziej zależy mi na znalezieniu pracy. Miejsce praktyczne nie gra roli, jestem zdecydowana na tzw. relokację
Oczywiście korzystam ze wszelkich dostępnych kanałów poszukiwania pracy, ale jak na razie bez rezultatu, albo ląduję na 50 etapach rekrutacji, by na koniec, na 49 etapie usłyszeć, że jednak nie dostanę tej pracy...
Będę Wam niezmiernie wdzięczna za jakiekolwiek wskazówki, informacje i z góry przepraszam, jeśli komuś moje ogłoszenie (czy też prośba) wydadzą się niestosowne
Serdeczności!
Maja vel Devlin
P.S Oczywiście CV jest dostępne i referencje również