Poszukuję "Sagi o Ludziach Lodu"i innych książek M
Poszukuję tomy od nr. 21-47 "Sagi o Ludzich Lodu",oraz innych książek M.Sandemo.
Jeżeli ktoś ma zamiar udać sie z nimi do antykwariatu to proszę o kontakt.
Pomogła: 6 razy Dołączyła: 02 Sie 2004 Posty: 3986
Wysłany: 2005-01-22, 21:23
Re: Poszukuję "Sagi o Ludziach Lodu"i innych książ
Danuta napisał/a:
Poszukuję tomy od nr. 21-47 "Sagi o Ludzich Lodu",oraz innych książek M.Sandemo.
Jeżeli ktoś ma zamiar udać sie z nimi do antykwariatu to proszę o kontakt.
Chcesz odkupić, pożyczyć czy dostać?
Akurat tak się składa, że robię coś niecoś dla tego wydawnictwa, mogę spytać...
Chcę odkupić.
W antykwariacie widziałam tomy,które poszukuję -ale były mocno zniszczone.Kupiłam 1-20 ,które były w dobrym stanie.
Chętnie kupię -wczeniej jednak chcę zaznajomić sie z ceną.
Dziękuję za zainteresowanie
Pomogła: 1 raz Wiek: 30 Dołączyła: 05 Sie 2004 Posty: 254 Skąd: Małopolska
Wysłany: 2005-01-23, 15:09
Widziałam kiedyś nowe do kupienia na www, tylko nie pamiętam czy to była strona wydawnictwa czy dla fanów autorki. Poza tym jakiś czas temu pojawiły się w kioskach wznowione wydania ale nie wiem czy konkretnie ta saga.
gania Brązowy Forumoholik córka marnotrawna I fazy
BMI: 23 Pomogła: 5 razy Wiek: 50 Dołączyła: 24 Sie 2004 Posty: 1046 Skąd: Kraków
Wysłany: 2005-01-24, 17:01
Mam wszystkie tomy, dżissys, ale gdzie? Chyba do rodziców wywiozłam (150 km od Krakowa) i jak znam moja matkę wrąbała je do piwnicy....
Te książki były na topie kilka ładnych lat temu-ja dobrałam się do tej lektury dopiero w zeszłym roku i muszę się przyznać,że mnie bardzo zainteresowały.Są łatwe w odbiorze,szybko sie czyta.Zresztą Skandynawia jest bardzo ciekawa i nic prawie o jej historii nie wiemy.Saga...........oprócz wielu wątków zawiera sporo historii i to nawet tej czerpanej z podań i legend skandynawskich.Kto jeszcze nie czytał tej Sagi.... polecam.To jest lektura na niepogodę i ciała i ducha.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Możesz załączać pliki na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum