Aktualnie stosuje DZ: TAK Pomogła: 3 razy Wiek: 46 Dołączyła: 14 Lut 2005 Posty: 702 Skąd: znad morza
Wysłany: 2006-02-01, 01:14
co zrobisz jak szczeniaki "nie zejdą", jak nie znajdziesz dla nich domów
zastanawiasz się w ogóle nad tym?
przypomniala mi sie stronka "Just one litter", czyli "tylko jeden miot"
jak się cierpliwie poczeka, to obrazki na środku zaczną się zmieniać:
http://justonelitter.com/litter.html
_________________ "Lubię pracę. Fascynuje mnie.
Mogę siedzieć i patrzeć na nią godzinami."
Pomogła: 72 razy Dołączyła: 02 Sie 2004 Posty: 29067 Skąd: podwawa
Wysłany: 2006-02-01, 10:07
Virgo,
_________________ You take the blue pill, the story ends, you wake up in your bed and believe whatever you want to believe.
You take the red pill, you stay in Wonderland and I’ll show you how deep the rabbit hole goes
Jot. Srebrny Forumoholik Niewolnica glukometru. II faza.
Pomogła: 11 razy Dołączyła: 23 Kwi 2005 Posty: 2129
Wysłany: 2006-02-25, 16:27
Virgo napisał/a:
co zrobisz jak szczeniaki "nie zejdą", jak nie znajdziesz dla nich domów
zastanawiasz się w ogóle nad tym?
Jakies 6 lat temu w mojej rodzinie pojawiły sie szczeniaczki pseudobokserki.
Kazdemu z nich znalał moj Tata dom,miały juz domy zanim sie urodziły,zanim nasza Tina poznała swego Kochasia
Teraz ja juz tez wiem,ze mimo tego,ze niby postapilismy odpowiedzialnie to mimo wszytsko chyba nie do konca.
Duzo tez zalezy od uswiadamiania,dla Nas jedynym powodem był fakt,ze weterynarz stwierdził,ze albo szczeniaki albo za dwa lata bedzie trzeba ja uspic,bo pojawi sie jakas choroba oragnów rodnych..nie chce tłumaczyc Nas ale chyba lekarzy tez trzeba uswiadamic
Mamy tez druga rodowadową suke i juz nie pozwolili sobie moi rodzice na taki bład drugi raz.Była chwila zastanowienia czy powoływac na swiat szczeniaki skoro rasa przestała byc juz modna i moga nie znalezc domów.Wszystko zalezy od stopnia wiedzy.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum