Witam!
Ja, tak superasnie, jak experci nie znam sie na MM. Kiedys z powodzeniem stosowalam ta metode i uwazam ja za najlepsza dla ludzi, ktorzy uwielbiaja nowe doswiadczenia w kuchni. Mozna jesc i chudnac. Czasem mozna sie opychac nawet do syta
W niedlugim czasie planuje powrot do metody. Biore slub we wrzesniu i chcialabym schudnac do sukni.
Dobrze, ale wracam do tematu przewodniego, mianowicie produktow MM.
Bedac w sklepie nalezacym do sieci "LIDL" natknelam sie na wiele ciekawych produktow. Jest poprostu cala gama jogurtow z ziarnem, bez tluszczu i bez cukru! Sa napoje bez cukru, sa cukierki "WAWEL", czekolady, herbatki ziolowe, owocowe.... No poprostu zyc nie umierac. Do tego zawsze swieze i smaczne warzywa. Mieszanki wazyw w mrozonkach. No i co najwazniejsze CENY nie sa wygorowane! Ja kupuje sobie cala zgrzewke jogurcikow 150g. (smakow do woli, z ziarekniem i bez), do max.0,1% tl. bez cukru oczywiscie, ok.60kcal na kubeczek, cena ok. 70gr. Sa tez takie w werji 250g., tez bez cukru i tluszczu, wydanie dla diabetykow. Super sprawa, jak ktos ma zabiegany tryb zycia. Do pracy na sniadanko... Polecam. Naprawde warto. Ja zawsze tam cos znajdowalam. Jak zrobie zakupy w tym tygodniu, to zamieszcze kilka zdjec. Serdecznie pozdrawiam! Do zobaczenia.
LIDL'e, jak wiadomo sa chyba wszedzie, jak moja Biedronka