Forum Zuzla
Forum Zuzla Strona Główna

FAQFAQ  SzukajSzukaj [ Osób ]  UżytkownicyUżytkownicy  GrupyGrupy  StatystykiStatystyki RejestracjaRejestracja  ZalogujZaloguj  PortalPortal

Poprzedni temat «» Następny temat
Produkty MM za maly pieniadz! :)
Autor Wiadomość
slonkoonline  

Na MM od: 30-05-2005
Wysłany: 2007-03-05, 11:24 Produkty MM za maly pieniadz! :)

Witam!
Ja, tak superasnie, jak experci nie znam sie na MM. Kiedys z powodzeniem stosowalam ta metode i uwazam ja za najlepsza dla ludzi, ktorzy uwielbiaja nowe doswiadczenia w kuchni. Mozna jesc i chudnac. Czasem mozna sie opychac nawet do syta :)
W niedlugim czasie planuje powrot do metody. Biore slub we wrzesniu i chcialabym schudnac do sukni.
Dobrze, ale wracam do tematu przewodniego, mianowicie produktow MM.
Bedac w sklepie nalezacym do sieci "LIDL" natknelam sie na wiele ciekawych produktow. Jest poprostu cala gama jogurtow z ziarnem, bez tluszczu i bez cukru! Sa napoje bez cukru, sa cukierki "WAWEL", czekolady, herbatki ziolowe, owocowe.... No poprostu zyc nie umierac. Do tego zawsze swieze i smaczne warzywa. Mieszanki wazyw w mrozonkach. No i co najwazniejsze CENY nie sa wygorowane! Ja kupuje sobie cala zgrzewke jogurcikow 150g. (smakow do woli, z ziarekniem i bez), do max.0,1% tl. bez cukru oczywiscie, ok.60kcal na kubeczek, cena ok. 70gr. Sa tez takie w werji 250g., tez bez cukru i tluszczu, wydanie dla diabetykow. Super sprawa, jak ktos ma zabiegany tryb zycia. Do pracy na sniadanko... Polecam. Naprawde warto. Ja zawsze tam cos znajdowalam. Jak zrobie zakupy w tym tygodniu, to zamieszcze kilka zdjec. Serdecznie pozdrawiam! Do zobaczenia.

LIDL'e, jak wiadomo sa chyba wszedzie, jak moja Biedronka ;)

sd_silver  

Na MM od: 17-01-2005
Aktualnie stosuje DZ: TAK
Pomogła: 279 razy
Wysłany: 2007-03-05, 11:27 

slonkoonline, juz jest watek o lidlu :66:
nawet 2 :hyhy:

Teija  
Srebrny Forumoholik

Aktualnie stosuje DZ: NIE
Pomogła: 61 razy
Wysłany: 2007-03-05, 11:28 

slonkoonline, na tym forum jest wiele fanów Lidla, jest nawet specjalny temat :66:

slonkoonline  

Wysłany: 2007-03-05, 11:52 

Ups... a no to przepraszam. Nie czytalam tak dokladnie. Przyznaje sie bez bicia. Jestem zafascynowana tym sklepem, bo nalezy on do sieci niskich cen, jak na przyklad Biedronka. Ja pracuje w Biedronce i musze przyznac z przykroscia, ze u nas takiego wyboru nie ma. Dopiero od niedawna wprowadzili kilka produktow, ktore mozna stosowac przy odchudzaniu. Wiekszosc prod. jest z cukrem. Bez to najwyzej moze byc kefir naturalny. Jest owszem kefir 0% tl., ale jest owocowy z cukrem. Wiec co mi po braku tluszczu? :) No nic bede szukac tego watku o LIDL'u. Pozdrawiam i przepraszam, za zasmiecanie forum. Papa...

Teija  
Srebrny Forumoholik

Pomogła: 61 razy
Wysłany: 2007-03-05, 11:55 

slonkoonline, http://forum.montignac.co...lowy-vt4109.htm część druga, link do cz.1 jest w pierwszym poście :)

Allemorie  
Brązowy Forumoholik
serowy potwór

Na MM od: maj 06r
Wysłany: 2007-03-05, 16:02 

slonkoonline napisał/a:
jogurtow z ziarnem, bez tluszczu i bez cukru

a które to bo nie widzialam :zakrecony:

slonkoonline  

Wysłany: 2007-03-05, 22:31 

Wlasnie nie pamietam ich nazw. Wiekszosc produktow LIDL'a jest z niemiecka nazwa, a nie bardzo szprecham ;) Pamietam, ze cos z Frut.... :D Jesli nikomu nie przeszkadza, to po zakupach zrobie fotorelacje z opisami i ew. skaldem. Zrobilabym to juz, ale zjadlam wszystkie swoje zapasy ;) No... siostra mi troche pomogla. Pozdrofki <papa>

Brown Sugar  
esoteric

Na MM od: 2004r
Aktualnie stosuje DZ: TAK
Pomogła: 1 raz
Wysłany: 2007-03-05, 22:33 

ano Lidl w Irlandii robi furowe w sensie, ze kupuja tam przewaznie tylko polacy i hindusi:P

aa wlasnie ktos pisal w wątku Lidlowym o czekoladzie z fruktoza, ale ja dzis bylam i nie widzialam. Co to za czekolada? (no co pytanie tez sie nadaje do tego tematu w koncu czekolada tania :cwaniak: )

slonkoonline  

Wysłany: 2007-03-05, 22:43 

W Lidlu, to ogolnie taniocha :) Ja wbrew powszechnej opinii lubie kupowac w takich sklepach. Moge sie obkupic po uszy i jeszcze dalej, a nie wydam duzo kasy. Np. w mojej Biedronce jest duzo towarow bardzo dobrej jakosci, a kosztuja duzo mniej niz normalnie. Poza tym, jakby tak szanowni bogacze (co to nie kupuja w takich sklepach) popatrzyli dokladniej wiekszosc jest produktami znanych producentow, tyle, ze maja mniej kolorowe i bajeranckie opakowania! W Lidlu i Biedronce akurat opakowania poprawily sie i sa ladne.

Co do czekolady, to tez nie wiem, ale jak bede to wylukam ktora to. Chociaz ostatnio to wcale, a wcale nie jem slodkiego. Znaczy "slodkosci". Najwyzej cukieras Wawel mietowy, albo Tic-Tac.

grinpis  
Srebrny Forumoholik
ku pamięci...

Wysłany: 2008-10-20, 14:38 

http://forum.montignac.co...vt4988,2040.htm
Winien mu jesteś zasłużyć na to oddanie"

Odpowiedz do tematu