Forum Zuzla
Forum Zuzla Strona Główna

FAQFAQ  SzukajSzukaj [ Osób ]  UżytkownicyUżytkownicy  GrupyGrupy  StatystykiStatystyki RejestracjaRejestracja  ZalogujZaloguj  PortalPortal

Poprzedni temat «» Następny temat
suplementy dla cwiczacych
Autor Wiadomość
olencjaaa  
Srebrny Forumoholik

BMI: 19,7
Pomogła: 4 razy
Wysłany: 2006-07-07, 15:47 suplementy dla cwiczacych

Mam rozpoczęte opakowania:

L-karnityna 500forte plus
CLA - sprzezony kwas linolowy
HCA
HMB

suplementy te przeznaczone sa dla osob cwiczacych;

zaczelam ich uzywac jakis rok temu, ale szybko przestalam :) zdecydowalam sie odstawic kazda chemie z organizmu, bo planujemyz mezem dzidziusia - no i w ramach tego zamienilam je na kwas foliowy ;)

w klubach fitness najczesciej widoczne sa l-karnityny w roznych postaciach i cla; wiem ze sa zwolennicy i przeciwnicy suplementow - nie wnikam i nie oceniam - mi cala ta serie zalecil dietetyk-instruktor znany z pism fitnessowych, wiec sie zdecydowalam, pewnie gdyby nie plany rodzinne dawno by ich juz u mnie nie bylo, ale skoro tak stoja w szafce, postanowilam zapytac czy ktos nie potrzebuje!

jesli ktos bylby zainteresowany prosze o kontakt (musialabym przeliczyc ile sztuk pozostalo w opakowaniu, termin waznosci wszystkich jest do stycznia i kwietnia 2007; HMB - stosowany rowniez przez panow - wazny do listopada tego roku)

pozdrawiam

Odpowiedz do tematu