Aktualnie stosuje DZ: NIE
Wysłany: 2006-03-22, 23:15
Thermal Pro
Witam i pozdrawiam
Mam do zaoferowania Thermal Pro.
Z jednej strony bardzo się cieszę z wyników jakie osiągają osoby samą, odpowiednią dietą.
Z drugiej strony chętnie "pozbędę się" paru puszek Thermala
Aktualnie stosuje DZ: NIE
Wysłany: 2006-03-22, 23:21
No fajnie. Tak się ucieszyłem, że znowu odwiedziłem to forum (tym razem nie tylko czytając), że nie dodałem opisu Thermalka... ale chyba jest on zbędny.
Jak ktoś nie zna tego produktu to zapraszam na moją stronkę, tutaj już nie będę spamował.
Babet_36
Aktualnie stosuje DZ: TAK Pomogła: 2 razy Wiek: 42 Dołączyła: 07 Kwi 2006 Posty: 56 Skąd: Bytom/ UK Goole
Wysłany: 2006-04-14, 22:48
Nurek...witam cei..w jakiej cenie masz termalka...i czy z aktualna data..Narazie zaopatzrylam sie w Thig,cutis,i jaksa nowosc ze nazwy nie pamietam..jako zasrtepstwo teramal bo w mim sklepie..nie ma juz ponoc wycofany...
Jakie masz efekty po Termalu ...i czy cwiczyles silowo, aeroby...Chetnie po testingu tego co kupilam podejme wyzwanie z termalem..no oczywista jesli tamte nie pomoga...(nie zauwaze efektow)...
Sam wiesz, ze Termal to power i wolalam od slabszyc zaczac...Wogole napisz mi co stosowales chetnie wymienie opinie z toba na GG opinie o srodkach..Potrzebuje niezaleznych rad.
Moi wspomagierzy sa zwiazani z portalem na ktorym kupuje.Ufam im - nie wszyscy mowia jednak tym jednym glosem..Wiesz chyba o co mi chodzi..traz ciut sie szarpnelam wiec...
Prosze o kontakt..pogdamy poza forum...
Pozdrawiam Babet 36
_________________ Wnętrze, to istota czlowieka. Jednak bez dobrego opakowania trudno sprzedac nawet najlepszy towar !!!
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Możesz załączać pliki na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum