Mam do sprzedania buciki po Kornelii, wszystkie rozmiar 22.
1) Gucie turkusowe, jak to Gucie - przetarcia materiału od czyszczenia, ale nie są wykoślawione. Kornelia nosiła je od końca lutego po domu, od marca na dworze. 45 zł + wysyłka
2) Adidaski na rzepy z Deichmanna, ze sztucznej skórki. Też lekkie przetarcia na czubku, jakieś drobne zabrudzenia i plamka na czubku. Noszone przez Nelę sporadycznie od marca. 25 zł + wysyłka
3) Kaloszki rozm. 21/22, ale Nela nosiła je w tym samym czasie co powyższe. Takie, ale bez ocieplacza. Wkładka 14 cm, stan IDEALNY, oprócz tego że lekko obłocone, muszę wyczyścić podeszwę

Wkładka też biała, czysta. Kornik się w nich przeleciała dwa razy.
12 zł + wysyłka - ekonomiczna 6,50 zł, prio 7,50.
Jakby ktoś chciał wszystko od razu to przesyłka gratis.
3) Spodnie jeansowe Adams na 86 cm, haftowane, 6 zł
(Nela mi je chciała ukraść

)
4) Bluzeczka bawełniana z haftami, rozmiar 3-6 miesięcy, 2 zł
5) Spodenki dresowe ze Smyka, 80 cm, 5 zł
6) Spodenki jeansowe George 80/86. 5 zł
7) Kamizelka z atłasową podpinką George, 6-9 miesięcy, 10 zł
8) Sukienka jeansowa Cherokee, 12-18 miesięcy. Do kompletu bawełniana, różowa bluzeczka. Sukienka w stanie idealnym, bluzeczka dobrym (bez plam, ale ze śladami prania), 10 zł
11) Rampers 5-10-15 z sową, 74 cm, 5 zł
12) Spodenki z cienkiej bawełny, Cherokee, 74 cm, 6-9 miesięcy. 4 zł
tył:
13) Spodenki z cienkiej bawełny, Cherokee, 74 cm, 6-9 miesięcy. Drobne plamki, 2 zł
14) Bluzeczka na 80. 2 zł
19) Bluza 5-10-15, rozmiar 80, 10 zł
20) Sweterek grzybek, na 86 cm, 4 zł
21) Czapeczka dla noworodka, 40 cm w obwodzie, CoolClub, 4 zł
22) Bluza Disney z Kubusiem Puchatkiem, rozmiar 80, lekko zmechacona po praniu, 5 zł
23) Bluzeczka na 80 cm, ma wystające niteczki przy szyi, 3 zł
24) Bluzeczka na 86 cm, wystarczy wyprasować i będzie git

, 3 zł
Wszystkie ubranka używane, bez plam i dziur (wady zaznaczone przy poszczególnych opisach).