Ziuta! DOkładnie tak to ma wyglądać. Wkrótce to wszystko napiszę oficjalnie, ale czekam jeszcze na porozumienie z szefową
[ Dodano: 2004-08-03, 10:16 ]
Witajcie znów!
Jestem po konsultacji z szefową. Zostałam oficjalnie przyjęta na stanowisko Sumawacza Diety Zuzla. Rozmowa kwalifikacyjna przebiegła pomyślnie, wzięto pod uwagę moje wcześniejsze drobne doświadczenie z poprzedniego forum, no i zostałam przyjęta na okres próbny.
W związku z tym pozwolę sobie nakierowywać nasze zeznania wymiarowe na tory ułatwiające wszelkie podsumowania i wszelkie wyliczenia.
Zatem:
- Pomiarów dokonujemy w piątki.
- Mamy czas do poniedziałku, by dane dopisać (niektórzy nie mają netu w weekendy).
- We wtorek następuje podsumowanie i wyłonienie zwycięzców.
- W podsumowaniach ujmowane są poniższe pomiary (w nawiasach alternatywa dla panów;) ) :
- wzrost (wzrost)
- waga (waga)
- biust (klata)
- talia (pas)
- biodra (ramię)
- udo (udo)
Należy podać również :
- wagę startową (sprzed odchudzania)
- wagę docelową (wymarzoną)
Na początku każdego miesiąca będą podawane wyniki szerzej ujęte, czyli np. procent wykonania założonego planu, najlepsze wyniki długodystansowe itp.
Dane, które już podałyście zostaną uznane za te z 30 lipca, czyli z minionego piątku. W piątek najbliższy proszę o podanie danych kolejnych. Pomimo tego, że większość Waszych wag startowych i docelowych mam, prosze jednak dla kontroli o dopisanie tego jeszcze raz (to tak dla uniknięcia błędów z okazji przenosin forum).
Podam w najbliższych dniach procentowe dane ogólne całego Waszego zmagania z nadmiernym ciałkiem, dlatego proszę o dopisanie się wszystkich którzy się jeszcze nie dopisali. Będzie to pierwsze podsumowanie wyników długofalowych.
Podsumowania tygodniowe i miesięczne będziemy zapisywać w
oddzielnych podtematach. Proszę jednak o wpisywanie wszelkich komentarzy "popodsumowaniowych", okrzyków radości i ewentualnych wszelkich smutków
nie w tych tematach, tylko tutaj. Takie rozplanowanie pomoże nam w przyszłości przeglądać i analizować nasze wyniki bez przekopywania się przez setki

stron postów różnych. Myślę, że zgodzicie się na takie rozplanowanie, a pozwoli to zachować porządek w jakże czyściutkim, pachnącym i uporządkowanym Forum Diety Zuzla także w dziale Wymiary.
Pozdrawiam Was wszystkich serdecznie i cieplutko
Wasza Sumowaczka