Forum Zuzla Strona Główna Forum Zuzla


FAQFAQ  SzukajSzukaj  UżytkownicyUżytkownicy  GrupyGrupy
RejestracjaRejestracja  ZalogujZaloguj
 Ogłoszenie 
Kochani Użytkownicy,

forum jest w nowym miejscu, adres poniżej.

Odświeżyliśmy się trochę, zmieniliśmy silnik forum, uprościliśmy nazwę forum i dopasowaliśmy ją do tematyki ;)
Odrzuciliśmy działy dietowe w których nic się nie działo.

Czy moje konto i posty zostały przeniesione?
Tak, ale trzeba zresetować hasło używając opcji Zalogun -> Nie pamiętam hasła, oraz ustawić nowy awatar.

Nowe forum znajduje się pod adresem: chlorkownia.pl

Miłego pisania!



Poprzedni temat «» Następny temat
Przesunięty przez: gosiowo
19 Marzec 2006, 21:24
Shis Taouk czyli kurczak po libańsku IF
Autor Wiadomość
kasiabe 


Dołączyła: 07 Lip 2006
Posty: 135
Skąd: Szczecin
Wysłany: 13 Wrzesień 2006, 12:10   

wygrałaś! :D następnym razem wcisnę łychę soku - co mi tam - najwyżej zrzucę na jakość mięsa :D :rotfl:
 
 
Czarownica 

Upierdliwiec...


Dołączyła: 28 Lis 2005
Posty: 7565
Skąd: Gdynia
Wysłany: 13 Wrzesień 2006, 12:20   

kasiabe to sie nazywa urok osobisty i siła przekonywania :rotfl:
niektórzy mówią na to także zdolności negocjacyjne :rotfl:

jakby co to mów że to koncentrat pomidorowy był kwaśny :P
_________________
Forum rządzi Forum radzi Forum nigdy Cię nie zdradzi.....
 
 
kasiabe 


Dołączyła: 07 Lip 2006
Posty: 135
Skąd: Szczecin
Wysłany: 13 Wrzesień 2006, 18:48   

Czarownica napisał/a:
jakby co to mów że to koncentrat pomidorowy był kwaśny


:rotfl: :rotfl: :rotfl:
 
 
miziowa 
poszukiwaczka


Dołączyła: 19 Mar 2005
Posty: 6357
Skąd: sląsk
Wysłany: 20 Wrzesień 2006, 14:02   

wczoraj zamarynowałam a dziś przyrządziłąm :hyhy:

i jest

przepyszka nawet pomimo tego ,że zapomniałam posolić mięso :wstyd: i dałam zbyt wiele cytryny :hyhy:

aha i robiłam z rolady wieprzowej

niebo w gębie ,az się nie umiem doczekać aż to memu M zapodam .póki co muszę poczekać minimum tydzień-aż wróci :]
_________________
 
 
Czarownica 

Upierdliwiec...


Dołączyła: 28 Lis 2005
Posty: 7565
Skąd: Gdynia
Wysłany: 21 Wrzesień 2006, 06:37   

miziowa ciesze się że smakowało :hurra: :hurra: :bra: :bra:

a mówiłam że cytryna dobrze robi mięsu :)
nawet w zbyt dużej ilości :D
_________________
Forum rządzi Forum radzi Forum nigdy Cię nie zdradzi.....
 
 
filonka 
odmieniec


Dołączyła: 22 Lis 2004
Posty: 25284
Skąd: z filonkowni
Wysłany: 22 Wrzesień 2006, 12:50   

wczoraj zaprawiłam piersi indycze, dziś dla odmiany podsmażę na patelce ciekawe co mi z tego wyjdzie :hmm:
_________________

 
 
Czarownica 

Upierdliwiec...


Dołączyła: 28 Lis 2005
Posty: 7565
Skąd: Gdynia
Wysłany: 22 Wrzesień 2006, 12:54   

filonka moim zdaniem będzie OK :D
_________________
Forum rządzi Forum radzi Forum nigdy Cię nie zdradzi.....
 
 
monka 


Dołączyła: 09 Wrz 2006
Posty: 37658
Wysłany: 23 Wrzesień 2006, 17:36   

mam pytanie do osób, które robiły te śledzie
głupie pytanie może ale co tam , lepiej spytam :)
czy robiłyście je na zimno tak jak np. śledzie w oleju czy smietanie
czy też zapiekałyście w piekarniku
bo mam ochote na jakieś śledzie i szukam fajnych przepisów :)
 
 
Czarownica 

Upierdliwiec...


Dołączyła: 28 Lis 2005
Posty: 7565
Skąd: Gdynia
Wysłany: 24 Wrzesień 2006, 11:35   

monka napisał/a:
mam pytanie do osób, które robiły te śledzie
głupie pytanie może ale co tam , lepiej spytam :)
czy robiłyście je na zimno tak jak np. śledzie w oleju czy smietanie
czy też zapiekałyście w piekarniku
bo mam ochote na jakieś śledzie i szukam fajnych przepisów :)


monka ja robiłam ze zwykłych filetów śledziowych matiasów
na zimno :) jak zwykłe śledzie

a teraz bede sie zastanawiać jak by na ciepło smakowały :hmm: :rotfl: :rotfl: :rotfl:
_________________
Forum rządzi Forum radzi Forum nigdy Cię nie zdradzi.....
 
 
monka 


Dołączyła: 09 Wrz 2006
Posty: 37658
Wysłany: 24 Wrzesień 2006, 15:22   

dzięki :)
 
 
talut 


Dołączyła: 24 Sie 2005
Posty: 28589
Wysłany: 27 Wrzesień 2006, 19:12   

miecho się marynuje :luka:

ale boje sie ze moglam przesadzic z przyprawami :niepewny: bo na prawde sypalam od serca.
zobaczymy jutro, pachnie nieziemsko :oczami:
_________________
 
 
Czarownica 

Upierdliwiec...


Dołączyła: 28 Lis 2005
Posty: 7565
Skąd: Gdynia
Wysłany: 27 Wrzesień 2006, 19:24   

talut ja też zawsze sypie od serca - tak BARDZO od serca ;)

będzie dobrze :)


daj znać jutro ;)
_________________
Forum rządzi Forum radzi Forum nigdy Cię nie zdradzi.....
 
 
szola 


Dołączyła: 20 Sty 2006
Posty: 12854
Skąd: Warszawa
Wysłany: 27 Wrzesień 2006, 22:46   

Czarownica napisał/a:
ja też zawsze sypie od serca - tak BARDZO od serca

to ja kiedyś sypnęłam bardzo bardzo od serca i niestety za dużo od serca to było :(
Ale niedługo zrobię jeszcze raz i na pewno mi wyjdzie :66:
_________________
Franek 5.02.2010
Jaś 28.10.2005

Fabryka Piernika
 
 
Czarownica 

Upierdliwiec...


Dołączyła: 28 Lis 2005
Posty: 7565
Skąd: Gdynia
Wysłany: 28 Wrzesień 2006, 06:20   

szola widać masz dobre serce i hojny gest :66:
następnym razem będzie :ok:
_________________
Forum rządzi Forum radzi Forum nigdy Cię nie zdradzi.....
 
 
filonka 
odmieniec


Dołączyła: 22 Lis 2004
Posty: 25284
Skąd: z filonkowni
Wysłany: 28 Wrzesień 2006, 12:28   

Czarownica napisał/a:
filonka moim zdaniem będzie OK


i było bardzo smacznie, z resztą jak zwykle :oczami: :P
_________________

 
 
Wyświetl posty z ostatnich:   
Ten temat jest zablokowany bez możliwości zmiany postów lub pisania odpowiedzi
Nie możesz pisać nowych tematów
Nie możesz odpowiadać w tematach
Nie możesz zmieniać swoich postów
Nie możesz usuwać swoich postów
Nie możesz głosować w ankietach
Możesz załączać pliki na tym forum
Możesz ściągać załączniki na tym forum
Dodaj temat do Ulubionych
Wersja do druku

Skocz do:  

phpBB by przemo  
Strona wygenerowana w 0,089 sekundy. Zapytań do SQL: 11