Forum Zuzla Strona Główna Forum Zuzla


FAQFAQ  SzukajSzukaj  UżytkownicyUżytkownicy  GrupyGrupy
RejestracjaRejestracja  ZalogujZaloguj
 Ogłoszenie 
Kochani Użytkownicy,

forum jest w nowym miejscu, adres poniżej.

Odświeżyliśmy się trochę, zmieniliśmy silnik forum, uprościliśmy nazwę forum i dopasowaliśmy ją do tematyki ;)
Odrzuciliśmy działy dietowe w których nic się nie działo.

Czy moje konto i posty zostały przeniesione?
Tak, ale trzeba zresetować hasło używając opcji Zalogun -> Nie pamiętam hasła, oraz ustawić nowy awatar.

Nowe forum znajduje się pod adresem: chlorkownia.pl

Miłego pisania!



Poprzedni temat «» Następny temat
Shoarma jak ze Sphinxa by olik1980 IF
Autor Wiadomość
qqrq5 

Dołączyła: 05 Sie 2004
Posty: 43164
Skąd: z kurnika
Wysłany: 8 Luty 2012, 12:27   

kaladia, napewno :)
_________________
[*] i

....Matka trzyma Cię za rekę tylko przez chwilę, w sercu nosi całe życie.....
 
 
Ewik 


Dołączyła: 01 Sie 2004
Posty: 12968
Skąd: ze wsi
Wysłany: 8 Luty 2012, 15:52   

Ja bym zrobila bez oleju jednak ;)
_________________
Najlepszy jest ten czas, który mam przed sobą.

( Milton H. Erickson )
 
 
qqrq5 

Dołączyła: 05 Sie 2004
Posty: 43164
Skąd: z kurnika
Wysłany: 8 Luty 2012, 16:55   

Ewik, ja tak bede robic i nawet usmaze bez oliwy :)
_________________
[*] i

....Matka trzyma Cię za rekę tylko przez chwilę, w sercu nosi całe życie.....
 
 
kaladia 


Dołączyła: 02 Sie 2004
Posty: 17092
Skąd: Warszawa
Wysłany: 8 Luty 2012, 21:20   

zamarynowałam w samych przyprawach, usmażyłam na oleju :super: :super:
 
 
marlenka 


Dołączyła: 08 Paź 2011
Posty: 14240
Skąd: Legnica
Wysłany: 8 Luty 2012, 21:21   

Robiłam dziś z kurczaka - niebo w gębie. Zdecydowanie moje smaki.

Do tego zrobiłam sos czosnkowy z forum - pychota.

Zostawiłam sobie troche na jutro do pracy - choć zastanawia mnei ten czosnek :66: Chyba będę żuła po obiedzie gumy :hyhy:

Dziękuje za odswieżenie wątku - przepis ekstra.
 
 
qqrq5 

Dołączyła: 05 Sie 2004
Posty: 43164
Skąd: z kurnika
Wysłany: 8 Luty 2012, 21:57   

ja własnie robie na jutro z kuraka :w00t:
_________________
[*] i

....Matka trzyma Cię za rekę tylko przez chwilę, w sercu nosi całe życie.....
 
 
Ewik 


Dołączyła: 01 Sie 2004
Posty: 12968
Skąd: ze wsi
Wysłany: 8 Luty 2012, 22:33   

marlenka napisał/a:
sos czosnkowy z forum - pychota

ktory to? :niepewny:
Ja przewaznie z czerwonym sosem by gosiowo albo z tzatzikami (zalezy czy wersja tluszczowa czy weglowa z ryzem curry)
_________________
Najlepszy jest ten czas, który mam przed sobą.

( Milton H. Erickson )
 
 
qqrq5 

Dołączyła: 05 Sie 2004
Posty: 43164
Skąd: z kurnika
Wysłany: 10 Luty 2012, 12:45   

moderator usunał mi posta ciekawe czemu :niepewny:
_________________
[*] i

....Matka trzyma Cię za rekę tylko przez chwilę, w sercu nosi całe życie.....
 
 
sd_silver 



Dołączyła: 19 Sie 2004
Posty: 64358
Skąd: Wrocław
Wysłany: 10 Luty 2012, 13:45   

qqrq5, bo sie w przepisach wpisałaś a nie tutaj
 
 
qqrq5 

Dołączyła: 05 Sie 2004
Posty: 43164
Skąd: z kurnika
Wysłany: 10 Luty 2012, 14:01   

ihihihih sorki :mur:
linkowałam sos dorki i pewnie nie tam wkleiłam :wstyd:
_________________
[*] i

....Matka trzyma Cię za rekę tylko przez chwilę, w sercu nosi całe życie.....
 
 
sd_silver 



Dołączyła: 19 Sie 2004
Posty: 64358
Skąd: Wrocław
Wysłany: 10 Luty 2012, 14:10   

qqrq5,nic sie nie stało :)
 
 
qqrq5 

Dołączyła: 05 Sie 2004
Posty: 43164
Skąd: z kurnika
Wysłany: 10 Luty 2012, 14:15   

Ewik chodziło mi o ten przepis:
sos czosnkowy na zimno

super do frytek selerowych , placków selerowych , mięs zwłaszcza grilowanych

5 łyżek majonezu
3 łyżki śmietany
5 ząbków czosnku przecisnąć
łyżeczka koncentratu pomidorowego
łyżeczka musztardy
papryka słodka albo pasta paprykowa

zapakować w słoik i wytrzepać
wytrzymuje w lodówce kilka dni
_________________
[*] i

....Matka trzyma Cię za rekę tylko przez chwilę, w sercu nosi całe życie.....
 
 
marlenka 


Dołączyła: 08 Paź 2011
Posty: 14240
Skąd: Legnica
Wysłany: 10 Luty 2012, 19:50   

Ewik,
przepraszam, że wczesniej nie odpisałam, Chodziło mi własnie o ten sos czosnkowy na zimno :)
 
 
Ewik 


Dołączyła: 01 Sie 2004
Posty: 12968
Skąd: ze wsi
Wysłany: 11 Luty 2012, 04:23   

qqrq5, marlenka, dzieki :padam: nastepnym razem zrobie z tym wlasnie
_________________
Najlepszy jest ten czas, który mam przed sobą.

( Milton H. Erickson )
 
 
marlenka 


Dołączyła: 08 Paź 2011
Posty: 14240
Skąd: Legnica
Wysłany: 11 Luty 2012, 20:21   

Ja robiłam jeszcze raz - tym razem z sosem do tłuszczy

smietana 18%
majonez kielecki
czosnek
koperek

wyszedł super. To przepis z forum :)
 
 
Wyświetl posty z ostatnich:   
Ten temat jest zablokowany bez możliwości zmiany postów lub pisania odpowiedzi
Nie możesz pisać nowych tematów
Nie możesz odpowiadać w tematach
Nie możesz zmieniać swoich postów
Nie możesz usuwać swoich postów
Nie możesz głosować w ankietach
Możesz załączać pliki na tym forum
Możesz ściągać załączniki na tym forum
Dodaj temat do Ulubionych
Wersja do druku

Skocz do:  

phpBB by przemo  
Strona wygenerowana w 0,074 sekundy. Zapytań do SQL: 9